Spring naar hoofd-inhoud

Over Lijfrenten.nl

Lijfrenten.nl is onderdeel van VerzekeringsPlaza.nl

Over ons - VerzekeringsPlaza.nl is een online bemiddelaar voor verzekeringen. Op onze webistes bieden wij uitgebreide vergelijkingen voor een groot aantal verzekeringen. Verzekeringen met de goedkoopste premies en vergelijkingen van de gunstigste polisvoorwaarden. Wij bieden een uitgebreide online service via onze websites en Apps. Daarnaast hebben wij door digitalisering een snelle schadebehandeling.

 

Over VerzekeringsPlaza.nl

VerzekeringsPlaza.nl is een onafhankelijk en professioneel verzekeringskantoor voor diverse verzekeringen. Wij bieden de goedkoopste verzekeringen door een uitgebreide vergelijking van een groot aantal verzekeraars. Daarnaast blijvend de goedkoopste verzekering voor je auto, motor, bestelauto of camper door onze jaarlijkse automatische vergelijking. Door onze online service via polismap en PolisMap apps kun je verder alles simpel zelf regelen. Wij hebben daarnaast veel aandacht voor de veiligheid van deze website en voor de veiligheid van uw gegevens.

 

Sinds 2006 online

In 1996 hebben wij met VerzekeringsPlaza diverse domeinnamen geregistreerd. VerzekeringsPlaza.nl is in 2006 al online gegaan met premievergelijkingen voor autoverzekeringen. In de loop der jaren hebben wij steeds meer websites voor verschillende verzekeringen toegevoegd.

 

VerzekeringsPlaza.nl is volledig onafhankelijk en objectief

  • VerzekeringsPlaza.nl is een volledig onafhankelijk online assurantiekantoor voor verzekeringen.
  • VerzekeringsPlaza.nl heeft geen enkele binding met een verzekeraar of andere partijen.
  • VerzekeringsPlaza.nl heeft geen enkele financiering of financiĆ«le verlichting aan een verzekeraar of andere partij.
  • Onze vergoeding (provisie) voor de afgesloten verzekeringen is voor iedere verzekering exact gelijk.

Hierdoor bieden wij een objectieve, eerlijke en gelijke vergelijking van verzekeringen.

Over ons - Professioneel

Online verzekeringen

VerzekeringsPlaza.nl is een professioneel online assurantiekantoor voor verschillende verzekeringen. Wij beschikken over de vereiste Wft-vergunningen van de toezichthouder AFM, wij zijn lid van branchevereniging Adfiz, wij zijn aangesloten bij klachteninstituut KifiD en wij hebben een beroepsaansprakelijkheidsverzekering en een cyberverzekering.

 

Professioneel door Wft vergunningen

Om te mogen bemiddelen in schadeverzekeringen, zijn wij verplicht om een Wft-vergunning te hebben. Als professionele aanbieder van verzekeringen beschikken wij over alle benodigde Wft-vergunningen van de toezichthouder AFM.

 

Lid van branchevereniging Adfiz

Als professioneel bedrijf zijn wij aangesloten bij de branchevereniging voor onafhankelijk financieel adviseurs, Adfiz. Voor meer informatie over de branchevereniging Adfiz kun je terecht op de website www.adfiz.nl.

 

Professioneel door aansluiting bij klachteninstituut KifiD

Uiteraard doen wij er alles aan om tevreden klanten te hebben en te houden. Voor vragen en klachten kun je altijd contact met ons opnemen. Als wij de klacht naar jou mening niet naar tevredenheid hebben opgelost, dan kun je een klacht indienen bij klachteninstituut KifiD.

 

Zekerheid door onze beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Uiteraard zullen wij altijd voorkomen om een klacht te krijgen, laat staan om aansprakelijk gesteld te worden. Mocht het onverhoopt toch zover komen dan hebben wij een beroepsaansprakelijkheidsverzekering, waardoor je extra zekerheid hebt dat een eventuele claim ook betaald kan worden.

 

Wij beschikken over een cyber- en dataverzekering

Doordat wij voornamelijk online werken hebben wij veel aandacht voor een goede beveiliging van onze website, van ons netwerk en van de klantgegevens. Wij doen er alles aan om de veiligheid goed te regelen en problemen te voorkomen. Als het onverhoopt toch mis zou gaan, dan kunnen wij gebruik maken van de professionele hulp via onze cyber- en dataverzekering om eventuele problemen zo snel en professioneel mogelijk op te lossen. Meer informatie over onze beveiliging.

 

Over ons - Veilig online aanvragen en veiligheid voor klantgegevens

Informatie uitwisselen met respect voor privacy en de veiligheid van je persoonsgegevens

VerzekeringsPlaza.nl geeft hoge prioriteit aan veiligheid. Veilig informatie uitwisselen met respect voor privacy en de veiligheid voor persoonsgegevens. Daarom is onze website versleuteld met een beveiligingscertificaat. Gaat er onverhoopt iets mis, dan kunnen wij dit adequaat oplossen. Ter ondersteuning hebben wij een Cyber- en Datariskverzekering. Verder is uw privacy gewaarborgd door onze privacy statement. Tot slot zijn wij aangemeld bij Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Beveiligingscertifcaat HTTPS

VerzekeringsPlaza.nl heeft een beveiligingscertificaat van Let's Encrypt. Door dit certificaat versturen wij informatie beveiligd en versleuteld over het internet. Deze website is versleuteld. Je kunt dit ten eerste zien aan de https voor ons internetadres. Verder aan het dichte slotje in je webbrowser. Door deze versleuteling is het moeilijk voor onbevoegde personen om gegevens te bekijken die tussen computers worden uitgewisseld. Daarom is het onwaarschijnlijk dat iemand deze pagina heeft gelezen, terwijl hij over het netwerk werd verzonden.

 

Privacy en Autoriteit Persoonsgegevens

VerzekeringsPlaza.nl verwerkt persoonsgegevens. Wij willen je hier graag duidelijk over informeren. VerzekeringsPlaza.nl respecteerd jouw privacy en beschermd de persoonsgegevens door zorgvuldig met de beveiliging en je gegevens om te gaan. Wij gaan zorgvuldig om met jouw privacy. Jouw persoonsgegevens verstrekken wij niet aan derden. Verder heeft VerzekeringsPlaza.nl een privacy statement en privacy beleid.

 

Cyber- en Datariskverzekering

VerzekeringsPlaza.nl heeft veel maatregelen genomen voor (internet)veiligheid en je persoonsgegevens. Als dit niet voldoende blijkt te zijn, dan kunnen wij terugvallen op de expertise van de door ons afgesloten cyber- en datariskverzekering. Zo weet je zeker dat wij alles in het werk stellen om eventuele problemen zo snel mogelijk op te lossen.

 

Veel gestelde vragen (FAQ) over ons

Dat kan op 3 manieren.

  1. Controleer de https voor ons internetadres. Deze staat in de adresbalk van je browser.
  2. Controleer het slotje voor ons internetadres. Deze staat in de adresbalk van je browser. Door op het slotje te klikken krijg je informatie over het beveiligingscertificaat.
  3. Laat een externe website VerzekeringsPlaza.nl controleren. Probeer bijvoorbeeld eens https://www.scamadviser.com

Hierdoor weet je zeker dat wij een onverhoopt problemen snel kunnen oplossen. Daardoor kunnen wij schade voorkomen of beperken. Door onze verzekering hebben wij de ondersteuning van  professionele beveiligingsbedrijven. Zij ondersteunen ons om zo snel mogelijk de beste actie te ondernemen. Verder zullen wij alles uiteraard netjes communiceren.